Post by ufabamepcia on Feb 6, 2022 0:22:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jigsaw Puzzles: igra slagalica ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jigsaw Puzzles: igra slagalica IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод многе све ▞▞▞
▞▞▞ Jigsaw Puzzles: igra slagalica 2022 version ▞▞▞
Супер 😎
Лепа игра. Један проблем. Требало би да додате недоступне куповине где можете купити новчиће. То је све. Срећно играње!
Уживајте у загонеткама, али превише огласа. Било би лепо да није усред слагалице. Проналазим свој ритам и онда ме прекидају, веома фрустрирајуће.
🧐🧐🧐
Doodle Jump Arkaadmängud kes
Претходно сам овој апликацији дао оцену 5 звездица, али пошто сам је смањио на 1 и то само зато што не могу да идем ниже. У потпуности разумем огласе између загонетки, али не и током слагалице. Чини се да отприлике сваки минут, можда два, искочи оглас и прекине слагалицу. Сада знам да могу да платим 5 долара и да се отарасим свих реклама, али не верујем у то. Хвала што сте уништили добру апликацију због похлепе да желите више новца.
Волим ову апликацију. Много загонетки које можете изабрати. Али у последња два или три дана, када отворим апликацију неколико сати или следећег дана од када сам је затворио, слагалица на којој се налазим из неког разлога се поново покреће од неколико делова пре последњег које поставим. Поправите то. Хвала.
Гуд
Yapbozlar - jigsaw puzzles Bulmaca ysc
Кул
Добра је игра.☺
ДАО бих 5 ЗВЕЗДИЦА БУТТТТ... То је моја омиљена апликација свих времена, АЛИ, играо сам и успео да сакупим преко 300.000 новчића, а онда је одједном УПАСИЛО и требало ми је да избришем, а они да је поново инсталирају. способан да игра. Заиста је срање!!! Надам се да се то неће десити ником другом 😞😓
Тоне бесплатних загонетки! Једна од мојих омиљених слагалица! Уредите нове звучне ефекте ажурирања СУЦК, молимо вас да их вратите!!!! Ажурирање: МРЗИМ ОВУ ИГРЦУ НА СВОМ НОВОМ ТЕЛЕФОНУ!!! Зашто се толико разликује од пре?
Волим ову игру јер волим животиње и Тхе Виев и волим све ствари које волим да радим загонетке моја омиљена ствар Доне
Ово је одлична, опуштајућа апликација за слагалице. Тоне прелепих загонетки које можете изабрати. Моја једина примедба је да су након ресетовања телефона на фабричка подешавања све загонетке које сам откључао сада поново закључане.
Супер је за релаксацију
Апликација сада има звукове игре који се не искључују чак и ако покушам. Поправите то.
Jigsaw Puzzles - 益智拼圖遊戲 解謎 tag
Још увек морам да смислим како да пређем између комплетне слике и слагалице која је у току. 😄 Ажурирање: 31.8.2021. Први пут користим Самсунг таблет и морам да кажем да ћу се вратити решавању загонетки на свом Самсунг телефону. Моје 75-годишње очи много више воле мањи екран и ја радим слагалице од 144 дела. Моја једина жеља је да некако означите знаменитости и градске пејзаже именом/државом. Такође, моја праунука од 4+ године заиста воли да прави слагалице од 36 делова. Хвала!
Разумем да ће бесплатна апликација имати огласе. Ова апликација је превише покретач огласа. Оглас на сваких неколико потеза. Изузетно је досадно,
Толико сам љут што ово играм од новембра 2021. да је почело да квари затварањем апликације. Морао сам поново да инсталирам игру сада сам изгубио све своје завршене загонетке и све своје новчиће.
Ако волите да правите слагалице, ово је добра апликација за вас
Није лоша игрица 4 звездице
Господе
Превише огласа! Заиста сам уживао у својој првој слагалици, али када сам започео другу, то су били стални видео огласи. Разочаравајуће.
Деловало је као пристојна апликација, али сам деинсталирао због реклама које су прекидале игру. Схватам да им је као бесплатна апликација потребна да зараде од реклама, али је веома ометајуће што се појављују усред слагалице. Да су биле само између рунди (као што је већина других бесплатних апликација за играње) ако би их задржали и оценили много више.
😍
🙂
Нема огласа који прекидају прву слагалицу, али их онда покрену у следећим.
Нисам нашао начин да сачувам напредак у слагалицама, пребацио сам се на нови телефон и изгубио најмање 20 завршених загонетки, нисам нашао ниједну опцију на е-поруци за игру која би омогућила чување
Уживам у њиховим слагалицама, али у овој ажурираној верзији има превише огласа. Сваких неколико минута изгледа као да вам оглас прекида игру. Претходна верзија је имала мање огласа.
Апликација је углавном једноставна за коришћење и оно што каже да јесте. Проблем је у томе што ће делови нестати на вама, буквално бити на екрану и проћи кроз оглас или поново ући у слагалицу и она је нестала (или је чак ставите превише близу ивице). Једини начин да га вратите је да гледате рекламе за „наговештаје“. Није наговештај када намерно чините да делови одлазе да бисте натерали више огласа. (И да, ово је њихово решење ако погледате помоћ/ФАК)
Jigsaw Puzzles - 益智拼圖遊戲 解謎 tag
Леп
Морате имати визуелни приказ слагалице док играте неповезано
Загонетке су сјајне! Једини проблем који имам су прекиди огласа током моје слагалице за које је потребно више времена да се заврше. Мрзим рекламе!
На много начина, ово је моја омиљена апликација за слагалице (чак сам платио да се отарасим огласа), па зашто само 3 звездице? Главна мана овде, у поређењу са другим апликацијама за слагалице које су иначе инфериорније од ове, јесте то што можете да користите само подручје унутар периметра слагалице да организујете своје делове, што чини веома изазовним симулирање решавања слагалице у стварном животу, довољно да имам престао да га користи, упркос томе што је платио да уклони огласе. Поправите то (не може бити тако тешко) и имаћете првокласну апликацију са 5 звездица.
Jigsaw Puzzles - puzzle games Sestavljanke iacn
Некада сам волео ову игру, али сада је мрзим. Већина слагалица је била бесплатна, али сада је већина њих премиум. Драго ми је што можете купити премиум слагалице за 1000 новчића, али то не значи да одлучујете да играчи плаћају слагалице уместо да бесплатно играју слагалице. Више сам волео стару верзију игре где је већина загонетки била бесплатна. 5 звездица до 1 звездице. Разочаравајући!
Сјајно је. Немам речи♥
Кул, опусти се..
Веома опуштајући начин да убијете мало времена. Уживање без потребе за буи-ин. Лепа разноликост загонетки и опција. Добро урађено.
Старија верзија је била боља. Управо сам надоградио свој телефон са Мото Г5 плус на Пикел 4а. Више ми се допала старија верзија јер сам могао да померам плочу и закључавам је, могао сам да постављам делове са стране и тамо правим делове. Није требало да чекате да откључате загонетке без поена. У новијој верзији, био сам свестан на један део слагалице, али нигде нисам могао да пронађем део. Морао сам да употребим наговештај да завршим јер је комад био негде далеко од екрана. Вратите флексибилност старије верзије.
Загонетке су забавне и изазивају зависност, али сам погрешио у својој првој рецензији рекавши да су огласи били само када сте отворили апликацију. То мора да је било САМО за прву загонетку, јер сада долазе, како се чини, сваких 10 минута или отприлике (нисам га тачно темпирао!) Схватам да су огласи неопходни за бесплатне игре, али мислим да су претерани.
одлично
Игра није лоша, али има превише реклама и наставља да узима делове слагалице. Остао бих 1 комад и не бих могао нигде да пронађем, тако да морате да користите савете, али након што се то догоди 3 пута, само морате да гледате још огласа. Тако да није сјајна апликација, не бих је преузимао.
Сјајно време! Уживао сам радећи слагалицу!!! Желите да урадите више!!!!!
Пре добра је и слике су прелијепе
Дакле, ауто је тако добар. Завршио сам само један ниво и изгледа да још нема огласа!
За многе огласе ово је смешно. Не могу чак ни да урадим слагалицу јер се сваки део или два која добијем у огласу појави. Морате ово да поправите. Разумем да имате неколико реклама, али то је начин на који многе слагалице од 750 делова имају 400 ОГЛАСА јер постоји оглас на свака два дела која добијете на месту. АПСОЛУТНО НЕПРИХВАТЉИВО
Одличан убица времена за чекаонице, путовања и само обичне ЉУБАВНЕ слагалице. Одлична игра.
Суперррррр.🤗😄
Jigsaw Puzzles - puzzle games Sestavljanke iacn
Волите ову апликацију. Постоји неколико грешака, али за бесплатну апликацију то је супер забавно и опуштајуће. Често грешком извучем слагалицу (то је мој телефон) и када се вратим изгубио сам делове које могу да вратим само гледајући додатке за наговештаје. То је стварно досадно. Не знам шта се дешава са тим комадима. АЛИ није довољно досадно да престанем да користим, генерално ми се свиђа