Post by ufabamepcia on Feb 6, 2022 0:26:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clumsy Ninja ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clumsy Ninja IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code beskonačni primogemi ▞▞▞
▞▞▞ Clumsy Ninja 2022 version ▞▞▞
Nakon što Clumsy iznervira sve ostale Štrumpfove, drže ga za taoca kako bi selo ... 194, 14, "Peewit's Unscrupulous Adventure", Priča autor : Alan Burnett,
Al'Falqa is a mutant falcon from an unnamed city in Saudijska Arabija who is exclusive to the "Teenage Mutant Ninja Turtles Adventures" comics.
My Home - Design Dreams Vabaajamängud oxgu
Sviđa mi se igra, ali postoji jedna stvar ZAŠTO MORAŠ TRENIRATI SVOG NINDŽU KADA PONOVNO POVRŠI SAV NAPRETAK KAO IGRAJ OVU IGRCU VOLIM JE, ALI IMAM JEDNOG NOVOG LIKA LILA NE ZNAM I KADA IZLAZIM IZGUBIM pa vas molim da tamo postavite napredak u spremanju i hvala vam
... mobile, iphone games, android games and many more Shopping city ... all the word cookies! clumsy ninja. naturalmotiongames ltd. train
Lijepa je igra dok nisam morao ponoviti igru. Nakon jednog dana počelo se vraćati na razinu 1 iz nekog razloga. Ocijenio bih je s 5 zvjezdica, ali ne zaslužuje 5 zvjezdica ponovnim pokretanjem cijele igre!
Stigao do razine 18 i igra se srušila. Nakon ponovnog otvaranja igre pokušao sam kupiti dragulje i pisalo je da su "Kupnje u aplikaciji onemogućene" Pokušao sam je ponovno omogućiti ali se srušila. Nakon nekoliko pokušaja igra je iznenada prestala raditi, ekran je postao crn i telefon mi se smrznuo. Deinstalirao sam igru i pokušao je ponovo instalirati, ali nakon instalacije neću mi dati mogućnost da je otvorim, nema prečaca na početnom zaslonu za igru, a na Google play storeu piše samo "Deinstaliraj", ali opcija "otvori" ne postoji . tražio sam podršku i rekli su da je igra "bez poslužitelja" i da mi ne mogu pomoći ako izgubim napredak.
Briše napredak nakon pridruživanja. 5 zvjezdica ako je ovo popravljeno
Napredak se ne sprema kada se aplikacija zatvori.
Odlicno
To je prilično zabavna igra i razlog zašto ne dobijem 5 zvjezdica je iz jednog razloga što bi se lako mogli predomisliti sve što želim je rainbow Ninja Mislim bio ninja neonska ninja Samo sam razmišljao wow ovo je stvarno šarena duga Ninja pa sam odmah došao u ovaj odjeljak kako bih trajno predložio Ninju dugu
To je zabavna igra i uživam u njoj, ali je rezolucija prevelika za moj telefon. Imam LG Stylo 4, a riječ je prekinuta i moram kliknuti ispod svega što želim učiniti, poput zadataka. Razočaravajuće jer želim igrati igru.
Općenito je dobra igra. Svi moji prijatelji ga igraju. Ali brinem se za privatnost u ovoj igri. Pitalo me da li mogu pristupiti mojim kontaktima i upućivati pozive, htjeli su proći kroz moje datoteke i slike. Nisam ga uspio igrati jer nisam želio podijeliti svoje podatke s njima dajući im dopuštenje. Nemojte preuzimati molim!
News Bir el Ater jbzi
Volio sam ovu igru! Nešto u čemu bih mogao uživati i moj četverogodišnjak! Došli smo do razine 54, savladali 24 od 28 opreme za obuku i imali više od 1,6 milijuna kovanica. Zatim je moj telefon redovito ažurirao sustav i sada sam se vratio na razinu 1. ŠTO? Jebote me zajebavaš? Nisam čak ni obrisao telefon niti izbrisao aplikaciju. Zašto se resetirao? Super jadno. Boo.
Smiješna igrica jer moš radit šta god očeš al dajem 3 jer.......... MIJAU Ok....
Clumsy Ninja הרפתקאות pfna
Skinute ju, malo šteka ali ok.
Za ali grafika nije baš naj bolja🐱🐱🐱🐱
Clumsy Ninja Macera Oyunları jqu
Clumsy Ninja Περιπέτεια dlaz
Clumsy Ninja Macəra ogs
cars sinkronizirano na hrvatski download
Njegova smiješna igra
Kupite Little Ninja Jump – Microsoft Store hr-HR
Da mogu ocijeniti 0 zvjezdica, definitivno bih ocijenio nulom. Kad god ponovo igram igru, sve počinje iznova. Popravi svoju igru stari! Ne sviđa mi se tvoja prokleta igra. Molimo popravite igru. Izbrisao sam 3 igrice za OVO?! To je tako nepravedno! Te tri igre su mi bile jedna od najdražih!!! Sada brišem ovu aplikaciju.
Izgubiti
igra je najbolja koju sam igrao
Slatko
Nemoze da se skine
Strašno, neće uspjeti ova glupa igra koja vam govori da napravite toranj i preskočite ga, ali to je nemoguće
Smece
Sviđa mi se nespretni ninja jer je to samo smiješna igra koja kad padne nespretni ninja je tako smiješna da je to najsmješnija igra ikad sviđa mi se daj joj 5 zvjezdica ako ti se sviđa ja sam nivo 14 ili 13 mislim da možeš li molim te učiniti nespretnim Ninja 2 i učini ga mnogo pametnijim
red98dingo.accountant/?joibaize=skachat-besplatno-pes-2011-apk-kesh ... red98dingo.accountant/? joibaize=skachat-igru-na-android-clumsy-ninja-.
Clumsy Ninja アドベンチャー mawu
Sjajno 👌👌👌 sada mogu u igrice, a ti to voliš u nespretnom nindži za to, nivo 52 da dobiješ kiru, postaneš majstor, ali ja uživam u igricama, prirodnim pokretom,
Mama sexs sin sex čvorište Ovo je samo ranije poznavanje ...
Jedna od najpametnijih igrica !!!!!!!!!!