Post by approofcuitopglis on Feb 10, 2022 20:18:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mech Arena: Robot Showdown ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mech Arena: Robot Showdown IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira mnoge tokene ▞▞▞
▞▞▞ Mech Arena: Robot Showdown 2022 version ▞▞▞
Ova igra zadivljuje. Stvarno je zabavno, ali kupovina novog oružja i mehova je velika. Zbog toga se ne možete pravilno natjecati kao. Da biste to učinili, morate kupiti u igrici, a to je također skupo. Ako smanje cijenu oružja i mehova, ovo bi bilo jako zabavno igrati
Igranje je zabavno i brzo. Obično možete uskočiti u meč za manje od minute, ali nakon prvog mjeseca igranja igra stagnira jer postaje nemoguće dobiti dovoljno bilo koje valute da dobijete veće bolje mehanizme i oružje bez kupnje u igri. Čini se da skinovi nisu preteški za prolazak kroz igru s onoliko događaja koliko igra ima, ali kada otključate oružje i vidite da će mu trebati 20-30 dolara za pristup, obično se prilično obeshrabrite.....
Mislim da su piloti uništili igru samo zato što sve čini p2w, a sada ne možemo raditi ni za tokene za događaje. Moramo platiti novac!
Siege Castles Strateške igre nra
Ovo je sjajna igra, ali se nekako isplati pobijediti idk kako se to kaže, ali ako je dobijete, sviđa mi se i ideja o tornometu, to je lijepo za ideju cometedev-a, stvarno podržavam da je dobijete
Ima potencijal da bude uspješan film. 1. Dodajte gumb za povlačenje/poništavanje podudaranja. 2. Fino podešavanje mehanizma pokreta. 3. Trebate gornji štit za blokiranje napada zračnim projektilima. 4.Auto grupa nakon timske utakmice. Riješite se svojih botova za varanje, automatskog ciljanja. Pozivam vas na BS, stavljate sve da ih natjerate da kupe, kupuju. Igrajte besplatno, to je samo zabava ubojica vremena. Ne nasjedajte na lažnu slavu. 4 bota sami vs Mirrored. UPOZORENJE! Ovo prošlo ažuriranje primijetio sam da ste ih pojačali.
Igra je bila sjajna. Sada postaje previše plaćeno za pobjedu. Već osjećam kako gubim interes s p2w jazom koji stvarate. Uređivanje radi odgovora dev. Naplaćujete do 75 $ za mehanicu. Svaki mehanizam iznad 20$ ima statistiku koja čini igru nepobjedivom kao protivnik. Koja je svrha igrati ako se ovo nastavi?
Ako volite užasno jednostrano uparivanje timova, nemoguće nadmašiti plaću za osvajanje mehova i oružja i beskorisne botove suigrače, ovo je igra za vas.
Mech Arena: Robot Showdown Akció uwx
Mech Arena: Robot Showdown Akció uwx
To je briljantna igra. Međutim, mučen načinom razmišljanja o paywall-u. Kada stavite 'Kupnja u igrici kao preduvjet za događaj 7. dana od toga, to je namjerno paywalling. Zaista uživam igrati je, ali ova taktika mi samo daje tužni smajli. Naravno da bih kupio stvari, ali ne mogu me natjerati. Nadam se da ćeš prestati s ovom vježbom ili je to još jedan izgubljen slučaj.
Nekada je bilo zabavno. Potpuno platite za pobjedu i sklapanje provoda je sranje. Nije neuobičajeno da se suočite s protivnicima udruženim s igračima maksimalne razine 2x iznad vaše razine koji su kupili svoj put do vrha. Pogotovo na turnirima. Vrlo jednostrano protiv vas. Ne znam kako se to uopće događa s takozvanim "balansiranjem". Praktički vas prisiliti da skupite $$$ samo da biste se mogli natjecati.
Mech Arena: Robot Showdown Akció tbge
Vrlo zabavno, jedini problem je što isti mehovi s istim oružjem nanose više štete (kao što je lancer mech s plazma lancem može ubiti većeg meha poput paragona s mnogo boljim oružjem). Ostale poteškoće koje imam je da su mehovi preskupi, jer je kovanice A jako teško samljeti. Ako možete riješiti ova dva problema, svakako bih ocijenio 5 zvjezdica. Hvala ako ih uskoro popravite.
Nemojte me krivo shvatiti ova igra je sjajna 👌 ali programeri su velika pljačka, postoje neki artikli u igri s ludom cijenom, kupnja u igrici je vrlo skupa
Dao sam 5 zvjezdica jer je zabavna i uravnotežena igra. Nema potrebe za p2win. Ali sada kada su piloti neuravnoteženi, vrlo je teško igrati u mečevima bez trošenja novca na dobru kupnju implantata. Bio bih zahvalan kada bi se svi mehovi mogli kupiti, a ne samo nalet na sanduke
Toplo preporučujem da pročitate ovu recenziju prije instaliranja igre. Skoro sam na mjestu da ovoj igri dam 3 zvjezdice umjesto 4. Igra kada sam je prvi put preuzeo prije otprilike godinu dana još uvijek je bila u točki u kojoj nije previše stvari bilo ptw i nekako izbalansirano. Sada je većinu vremena potpuni kaos, ptw-i napreduju, a ipak f2p'a nemaju šanse protiv njih. Da, igra je besplatna i svatko se može pridružiti, ali da biste pobijedili, izvadite svoju kreditnu karticu, jer nema ništa dobro za f2ps.
Ovo je stvarno dobra igra, a okruženje i grafika igre su nevjerojatni jedini problem je sklapanje provoda, naš neprijatelj je nadjačan za nas novog igrača u igri, molimo popravite
Nabijem vas
ova igra je vjerojatno jedna od mojih omiljenih igara. ali postoje neki problemi. prije svega, trebaju dodati nove mehove, drugo, trebaju nove količine oružja koje mehovi mogu imati odjednom. ali općenito ova igra je NEVJEROJATNA!!
AŽURIRANJE 24. prosinca 2021.: *Piloti su narušili bilo kakvu ravnotežu koju je ova igra nekada imala.* Jednostavan popravak ograničio bi količinu snage koju smijete unijeti u bilo koju utakmicu (poput pada tonaže u Battletechu). To bi ponovno napravilo igru o vještini i izboru oružja (i pilota). To bi dalo razlog za korištenje neoptimalnih konstrukcija i neoptimalnih oružja (kao što su auto topovi). To bi natjeralo kitove koji žele igrati protiv f2p igrača da biraju između jednog super-pokrećenog mehanizma ili nekoliko mehova s manje pogona.________________________________________________ IZVORNI POST: Ovo bi trebala biti igra s 4 ili 5 zvjezdica, ali tvrtka ne brine o iskustvu igrača . Žele prevariti ljude da plate novac za to nakon što se posvete igranju. ČUVAJTE SE ZAGREŠKE POTOVLJENIH TROŠKOVA igrajući ovu igru. Za osobu koja neće plaćati i samo igrati događaje ovo je odlična igra za igranje svaki dan oko 2-3 mjeseca. Zatim, ako želite igrati preko toga, morat ćete platiti ili biti hrana za one koji to žele. Dok ne naprave sustav za izjednačavanje timova, nećete ići dalje. Jedini način da napravite važnu valutu u igri (a-kovanice) bez kupnje je osvajanje turnira. Jednom kada se počnete suočavati s P2W igračima, prestajete pobjeđivati na turnirima i ne napredujete. Mech Arena to pokušava sakriti kroz razne "događaje" koje možete igrati svaki dan kako biste osvojili *neke* stvari. Činjenica je da kada dođete do sredine igre te su nagrade tako male u usporedbi sa zahtjevom za unapređenjem opreme ili nabavkom novog oružja, a vi ste toliko izvan ranga ljudi koji mogu i hoće platiti da nećete unaprijediti. Dođite usred igre, MORATE kupiti valutu igre ili oružje, kako biste sudjelovali u događajima na kojima ćete dobiti novac za kupnju opreme za pobjedu u igricama. Kako igra privlači više igrača koji upadnu u zamku, bit će sve gore. To je dobra igra s tvrtkom kojoj nije stalo do poboljšanja svog iskustva. Igraj 2 mjeseca i odustani. Jako mi se sviđa ova igra. Volio bih da su to učinili i proizvođači.
Volio bih da su riješili novi problem s greškom/učitavanjem. Potrošio sam stotine na ovu igru, a ne mogu ni igrati...🤔 Apsolutna ovisnost! 🤩 Volim testirati oružje i botove kada nadogradim ili dobijem nešto novo. Ovo je i besplatno igranje i plaćanje za igru. Možete igrati bez trošenja novca i još uvijek je super zabavno! Najbolja igra na mom telefonu trenutno. Sve recenzije na koje se ljudi žale vjerojatno su igrači koji imaju vrlo malo vještine za ovu vrstu igre. Ova igra je vrlo konkurentna! ♡♡♡
Ispravi ovu grešku! Učitavam igru i nakon otprilike 20 sekundi piše ponovno povezivanje s igrom. I ima glupo odbrojavanje. Onda kad se ponovno poveže, mrtav sam ili se uopće ne mogu ponovno povezati. To se nije dogodilo kada sam prvi put preuzeo igru. Popravi to!
Odustajem od svoje recenzije. KONSTANTNO SE ZAKLJUČAVA. Ne mogu ni igrati igru duže od 5 minuta a da se ne zaključa i ne mogu ništa učiniti. Ne mogu ništa kliknuti, ništa učiniti, sve je samo zaglavljeno i ništa ne reagira. Ne pada mi fps niti zaostajem. Imam dobar wifi, pa ne razumijem što je s ovom igrom. Ništa drugo na mom uređaju ne radi to. Molimo popravite svoje servere. Ništa drugo nema nikakvih problema. Igra je općenito dobra, samo se odluči smiriti i umrijeti.
Ova igra je PAY-TO-WIN i nije zabavna ako ne želite Plariumu dati puno novca. Igrao sam ga neko vrijeme i bilo je zabavno, ali uvijek vas suprotstavlja igračima s mnogo jačim mehanizmom koje su kupili. To je bilo u redu jer su iskusni igrači vještinom mogli pobijediti jače igrače. Međutim, došlo je do postupnog pomaka na sve više i više nagrađivanja pay-to-win, a nedavna ažuriranja uvelike su ubrzala taj korak. Sada se rutinski borite protiv igrača s dvostruko jačim mehanizmom od vašeg. Savjetovao bih prijateljima i obitelji da izbjegavaju ovu igru. IZBJEGAVAJTE IZBJEGAVAJTE IZBJEGAVAJTE!
Jako mi se sviđa ova igra. Ima toliko mehova i oružja. Bolja je od ratnih robota. Animacija joj je dobra. Sve je dobro, ali a-kovanice je jako teško dobiti samo na tjednim, dnevnim i drugim događajima daju novčiće .plz olakšajte dobivanje kovanica.ali dajem 5 zvjezdica zbog ,imam alrrady tell.još uvijek mogu stavio si taj mech koji izgleda kao lancer.ali to je vrlo jako dobra igra.
Najbolja igra za one koji vole mecha. Dobra grafika. Ali još uvijek ima nekoliko stvari o mapiranju izbornika i gumba koje mogu biti bolje. Imam nekih problema 1. Igrač može zamijeniti pištolj/metac 1 ili 2 ili sve na lijevu gornju stranu, tako da mogu koristiti svoj lijevi kažiprst za pucanje (baš kao u pubg-u) 2. U izborniku mehanizma ili izborniku mech modif to će vrlo pomoć ako se igrač ne mora vraćati na glavni izbornik za promjenu između mehanizma. 3. U igri često doživljavam pad FPS-a pa igra zaostaje. Možete li promijeniti niske detalje grafikona kako biste izbjegli pad FPS-a?
Mech Arena: Robot Showdown Akció tbge
Igra je nevjerojatna, ali je uglavnom fokusirana na P2P i osigurava da se F2P igrači nikada ne približe. Troškovi se u posljednje vrijeme povećavaju što napredak čini još sporijim.
Zaustavite me ako ste ovo već čuli: ovu igru je zabavno igrati kada počnete, ali brzo postaje dosadna. Merenje je užasno i uvelike pogoduje ptw igračima. Natjecat ćete se protiv igrača s dva ili tri puta većom 'snagom momčadi' od vaše. Ubijaju te uvijek iznova s po jednim udarcem. Nije zabavno, zanimljivo ili natjecateljsko. Šteta jer je stvarna igra prilično dobra kada dobijete izbalansiran meč.
Dobra igra! Osim što se toliko smrzava, nije ni smiješno. Ne mogu proći niti jedan meč, a da se igra ne zamrzne i ne moram ponovno otvoriti aplikaciju.
Ovu igricu igram oko 2 godine i nikada nisam vidio ovakvu igru i savjetujem mnogim mojim prijateljima da igraju ovu igru. Ali u nedavnom ažuriranju pilota teško je kupiti EGZOTIČNE (EPIČKE) i PROTOTIPE (LEGENDARNE) pilote jer je od početka zarađivati a-coine vrlo teško jer moramo kupovati druge stvari (kao što su mehovi, oružje i nadograditi ih) ali sada moramo kupiti i pilote (EPIC i LEGENDARY) i vještine implantacije (EPIC i LEGENDARY). Zamolio sam vas da date a-kovanice na veliko👍
Ova igra je bila jedna od najboljih, ali najnovije ažuriranje implementira pilote i pilot modove i stvorilo je ogroman nedostatak za svakoga tko ne troši novac na igru. Neću više igrati ovu igru u jednom patchu jer je uništena. Rijetko je pronaći pristojnu igru koja je zabavna bez da morate izdvojiti veliki novac, šteta je što se igra može tako lako uništiti i nikada se ne popraviti jer će ljudi nastaviti samo bacati novac
arena mech je razočaranje kada pokušavam nešto kupiti i nestaje za pet minuta također ne znam za uključivanje pilotiranja ako je istinito u igri i izgleda pomalo sablasno ne znam da li se ideja personas odnosi na mehanika, ali zanimljivo je, ali do tada mi je džep počeo zaostajati. U početku mi se sviđa arena mehanika i ima dobru perspektivu, ali mi je malo previše sofisticirana kada prvenstveno nema priče i ljubavi prema novcu. želio bih vidjeti mech arenu ver. 2...
Dobra igra
Igra je dobra
Ne igrajte ovu igru osim ako ne želite podići glupi devs baziran matchmaking na razini vašeg računa, a ne razine snage vašeg hangara, tako da ako ostanete na niskoj razini, jako ćete se zabaviti. Ako želite napredovati i napredovati, budite spremni potrošiti novac. Sve se igra temelji na povratnim informacijama od igrača platiti za pobjedu i ništa od ostatka zajednice. Ova igra ima previše problema s balansiranjem kada su u pitanju botovi u igri i spajanje. Ako ste p2w tip osobe, svidjet će vam se ovo
Prilično zabavno i lako za ulazak. Iako sam ponekad bio isključen s utakmice unatoč dobroj vezi. Jednostavna metoda uključivanja/isključivanja WiFi-a obavila je posao, ali je i dalje bila neugodna. Nadam se da će se to uskoro popraviti. Osim toga, odlična igra. Preporučeno! 👍
Igra se igrala kad sam ja počeo, mislim da je to bio samo uvod kako bi se navikli na mehaniku igre. Igra me stavila u provod, ali očito su sve bili botovi. Sada kada sam prošao uvodnu fazu i fazu slobodne predaje, ne postoji ništa drugo osim otvarati stvari za svakodnevnu prijavu. Iskreno, više ne mogu pronaći par. Ne igrajte ovu igru, nema podrške nakon uvoda. Ne mogu pronaći podudaranja.
Dobra igra ako nije bilo namjerno rečeno igraču, ova igra je u potpunosti napravljena samo za plaćanje za pobjedu, u suštini samo nemojte preuzimati ovu igru jer će vas ljudi koji će platiti pravim novcem da dobiju op botove uništiti dok vaš i dalje na vašim početničkim botovima, ovo će biti jasnije u rangu. Doslovno War Robots su to napravili bolje od vas i vi ste doslovno kopirali njihov koncept igre, kako ste to uspjeli?
Dobra igrica
Pozdrav, imam loše vijesti, prvo se pojavio bug u igrici, ovo je preko računa robota killershot i pantera, oba koštaju 1500 kovanica, ne znam da li je ovo greška, popravite to, ako povećao si ovo, ne znam.
Mech Arena: Robot Showdown Екшън jcfs
Super igrica, plus jos mozes zaradit 😎
Mech Arena: Robot Showdown Екшън jcfs
Upravo uklonjena igra.... Uživat ćete u igri samo ako imate debeo novčanik! Ažurirano, Mech Arena, stvarno niste u kontaktu s igrom dok stoji bankomat. Pogledajte YouTube recenzije! Igrači koji pogode 20+ ubistava u igri nisu uravnoteženi. F2P igrači nemaju šanse što je šteta jer dugoročno moraju biti više posvećeni da bi došli do najvišeg ranga...
Ova igra je stvarno dobra za igranje, ali ažuriranje verzije uništava interes gotovo svih igrača, štoviše, kompenzacija se ne isporučuje kao obećanje i više puta se spominje kao službena najava, a odugovlači se toliko dana. Što je potreslo moju vjeru i interes za ove igre za budućnost, pogotovo nakon što sam uložio u svoj mehanizam
Ponekad se sruši
Sjajna igra. Ali... ja i mnogi drugi imamo dva problema. 1. Ai treba imati nerf. Oni praktički imaju cilj. Imao sam slučajeve u kojima me usred udarca dugoruki zefir šljukao usred udarca. 2. Jednom sam igrao brze mečeve i bio sam uparen s igračima s duel railgun 16 panterama kada nisam ni stigao do zephyra na putu napredovanja. Ovo se dogodilo meni i mnogim drugima nekoliko puta i iskreno, postaje sve gore. Samo kažem.
Ova igra je sjajna. Mehanika, kontrole, balans sve je u redu. Nekoliko razloga za 4 zvjezdice. Prvo je to što doslovno pokazuje da ste ikada spakirali kada uđete u igru i svaki od njih morate zatvoriti ručno što je neugodno. Drugo, poljoprivredni krediti su vrlo teški. Čak i kada završim sve događaje i ciljeve, iznos jednostavno nije dovoljan. Ako počnete igrati, usredotočite se na dobivanje jedne stvari i nemojte bezbrižno trošiti na valute igre jer ćete ih lako ostati bez njih
Najgora igrica ja igram ali mi samo stane 😠
Nevjerojatna igra, 1 (novi) problem, nije killshot, to su rpg-ovi, razumijem da su izbalansirani, ali ako ih koristi CIJELI tim, jednostavno postaje nemoguće pravilno uzvratiti, tako da nerf rpg-ovi na neki način uzrokuju njihovu prenaponu
Užasno. Nije važno koliko štete nanesete neprijatelju. Suigrač ih može dokrajčiti nasumičnom rundom i oni će ubiti. Umoran sam od toga da mi oduzimaju rezultat. P2W. Posljednji dodatak...tvoji suigrači će se samo nabijati na tebe dok se ne možeš pomaknuti. Nije me briga što sam potrošio novac na ovu divnu trash igru. Međutim... ako potrošite najmanje 150 dolara, bit ćete kandidat.
Nakon ažuriranja botovi kradu većinu ubojstava. Dakle, poboljšajte mech arenu. Stoga ću dati 5 zvjezdica.
Dao bih ovoj igri 10 zvjezdica, ali omjer igranja i pobjede je isključen i zapravo trošim novac na igre s kojima jednostavno ne idem daleko. I za prosječnog igrača koji potroši malo. Vaš out rangiran prema igračima koji mogu trošiti i trošiti i trošiti. Volim da bude stvarna. Ovo je stvarno i zabavno. Sve dok ne možete proći čin 10 prije Krista svi su imali vatrenu moć koja bi trebala biti u diviziji 2 ili 1. Žao nam je divizija nije rang
Molim vas, recite mi kako pozvati prijatelje s linkom za preporuku Ova igra bi imala 5/5 da zna kako pozvati prijatelje s vezom